Jaaroverzicht 2023 en toekomstplannen

2023 was een jaar van grote vooruitgang en samenwerking. Dankzij de steun van onze partners, donateurs en lokale gemeenschappen hebben we belangrijke stappen gezet om onze doelen te bereiken. Hieronder een overzicht van onze prestaties en de plannen voor het komende jaar.

Wat we hebben bereikt in 2023

Succesvolle uitbreiding van waterfilterprojecten
Een van de belangrijkste mijlpalen van 2023 was de uitbreiding van onze waterfilterprojecten. De eerste fase van distributie is succesvol afgerond, waardoor 100 huishoudens op Bali nu toegang hebben tot een waterfilter en dus schoon drinkwater. Dit heeft de gezondheid en het welzijn van de gemeenschappen direct verbeterd. In 2024 willen we dit project verder uitbreiden om nog meer mensen te bereiken.

Vooruitgang in educatie
Ook op het gebied van educatie hebben we belangrijke stappen gezet. We hebben onze educatieve initiatieven uitgebreid, waardoor meer kinderen toegang hebben gekregen tot de juiste schoolmiddelen.

Vooruitkijken naar 2024
In 2024 blijven we ons richten op de doelen die we in 2023 hebben gesteld. Onze kerngebieden van focus zijn:
Uitbreiding van waterfilterprojecten: We willen nog meer huishoudens toegang geven tot schoon drinkwater.
Educatie voor duurzaamheid: We blijven investeren in educatieve programma’s om kinderen en jongeren te voorzien van de middelen en kansen voor een betere toekomst.

Samen vooruit in 2024
We zijn trots op wat we in 2023 hebben bereikt en kijken met vertrouwen naar de toekomst. De steun van onze donateurs, partners en lokale gemeenschappen blijft cruciaal om onze doelen te realiseren. We zijn dankbaar voor de voortdurende betrokkenheid en geloven dat we samen in 2024 verdere vooruitgang kunnen boeken op weg naar een duurzamere en rechtvaardigere toekomst voor de gemeenschappen in Bali.
Laten we ook in 2024 samen blijven bouwen aan blijvende verandering!

CHANGE A LIFE TODAY

Zolang er armoede op Bali bestaat zullen wij ons met volle overtuiging in blijven zetten om de leefomstandigheden te verbeteren. Doneer vandaag en maak verschil!

DONEER NU